ایمیل و امنیت آن را جدی بگیریم.

امنیت ایمیل

بسیاری از ایمیل‌های ارسالی هرزنامه‌ها  هستند  و هنگامی که فرد ایمیل خود را باز می کند با تعدادی هرزنامه مواجه می شود. بهترین روش برای مقابله با هرزنامه‌های اینترنتی باز نکردن ایمیل‌ها است و کاربران نباید بر روی لینک‌های این هرزنامه‌ها کلیک کنند. عده ای از افراد در فضای مجازی برای ترغیب کاربران به منظور بازدید از سایت خود شیوه‌های اغواکننده را به کار می گیرند، این افراد با ارسال جملاتی از جمله آموزش هک، فروش ارزان قیمت تلفن همراه یا اخبار دروغ ویامشاهده فیلم وعکس‌های جذاب اقدام به سرقت اطلاعات و نفوذ به سیستم‌های افراد می کنند.
فیک میل (ایمیل جعلی)روشی است که به منظور سوء استفاده از افراد استفاده می شود بطوریکه کلاهبردار ایمیلی به قربانی ارسال می کند به ظاهر دارای آدرس معتبر و مهم باشد.

 توصیه‌ها / هشدار‌ها و روش‌های پیشگیری 

-عدم توجه به پیشنهادات اغواگرایانه ایمیلی
-هیچگاه اطلاعات کاربری خود را از طریق یک درخواست یا فرمی که از طریق ایمیل دریافت کرده اید، وارد نکنید.
-هیچگاه در یک ایمیل مشکوک به فیشینگ یا هر ایمیل ناشناخته دیگری، فایل‌های ضمیمه را باز نکنید.
-به طور مرتب فعالیت‌هایی که در حساب کاربری شما انجام می شود را زیر نظر داشته باشید.
-حتمابه قسمت fromدقت نمایید که مشخصات حساب کاربری ایمیل مطابقت باارسال کننده ایمیل داشه باشد ،حتی یک کلمه هم جابجا نشده باشد.
-مثال یک ایمیل جعلی
              Alireza_salari@yahoo.com  اصلی
             Alirreza_salari@yahoo.com جعلی 

-بطور مرتب مرورگر خود را بروز کرده و همه وصله‌های امنیتی آن‌را نصب وفعال نمایید.
-کامپیوتر خود را با نصب یک آنتی ویروس و آنتی اسپای ویر و یک فایروال مناسب  محافظت کنید.
-قبل از واریز کردن وجه معامله ازطریق ایمیل از طرف دیگر تأییدیه شماره حساب را دریافت کنید.
-توجه به جعلی بودن یا اسپم بودن ایمیل، اکثر ایمیل‌های ویروسی به پوشه اسپم فرستاده می‌شوند.ازبازنمودن اسپم‌ها خودداری نمایید.
-بازنمودن هدر ایمیل و دقت در جزئیات و آدرس ایمیل فرستنده و IP
-ذخیره نمودن آدرس‌های مطمئن و تایید شده افراد مرتبط و طرف‌های معامله و انتخاب آدرس از فهرست مخاطبین به جای   Reply  
-از رمزهای عبور یکسان استفاده نکنید: چرا که در صورت افشای رمز عبور یکی از حساب‌های کاربری امکان دسترسی به دیگر حساب‌ها وجود نخواهد داشت.
-بر روی هر لینکی کلیک نکنید: لینک‌های ناشناس یا ضمیمه ایمیل‌های مشکوک را باز نکنید مگر اینکه فرستنده ایمیل را کاملاً می‌‌شناسید و می‌دانید که آن لینک و یا ضمیمه ایمیل چیست. در صورت کلیک بر روی لینک های ناشناس و نامطمئن امکان نصب نرم‌افزارهای مخرب بر روی سیستم شما وجود خواهد داشت.
-رمز عبور خود را افشا نکنید: در صورتی که رمز عبور ایمیلتان از شما خواسته شد تامل کنید و در صورت دریافت ایمیلی مبنی بر درخواست اطلاعاتی مانند کلمه عبور حساب کاربری ایمیل ،هرگز کلمه عبور را ارائه ندهید. زیرا در صورت لو رفتن رمز عبور از آن سوء استفاده می‌کنند. 
-در صورتی که حساب کاربری شما مورد نفوذ قرار گرفت سریعاً به دوستان و اقوام خود هک شدن ایمیل تان را اطلاع داده تا در صورت فرستاده شدن ایمیلی جعلی از طرف شما برای آن‌ها ،مراقب باشند.

منبع: https://www.cyberpolice.ir