واقعیت افزوده تصاویر کامپیوتری را با چشم انداز کاربر از دنیای حقیقی ادغام میکند و یک تصویر ترکیبی ارائه میدهد.سادهترین نمونه واقعیت افزوده را میتوان در برنامههای ورزشی تلویزیونی مشاهده نمود. برای مثال، نمایش نتیجه مسابقات فوتبال در دایره مرکز زمین، نمونهای از کاربرد این این فناوریست.
بررسیهای کارشناسی نشان میدهد استفاده از واقعیت افزوده و برنامهها و خدمات مرتبط با آن بر روی گوشیهای هوشمند روزبهروز در حال افزایش است.به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از ونچربیت، در حال حاضر بیش از ۵۰۰ میلیون وسیله الکترونیک به خدمات و برنامههای واقعیت افزوده مجهز هستند.علاوه بر این، بیش از ۲۰۰۰ برنامه واقعیت افزوده برای استفاده بر روی آیفون و آی پد و ۲۰۰ برنامه واقعیت افزوده برای گوشیهای اندرویدی از طریق گوگل پلی در دسترس هستند.
پژوهشگران معتقدند طی سالهای آینده افزایش استفاده از برنامههای خلاقانه، مفهومی و ارتباط آفرین به گسترش شدید کاربرد برنامههای واقعیت افزوده طراحیشده برای گوشیهای هوشمند منجر میشود.
بر اساس آمار منتشرشده توسط استاتیستا تعداد کل برنامههای واقعیت افزوده عرضهشده در جولای سال ۲۰۰۹ به ۵۰ هزار برنامه هم نمیرسید؛ اما این رقم در جولای سال ۲۰۱۲ از مرز ۶۰۰ هزار برنامه گذشت. در جولای سال ۲۰۱۴ بیش از یکمیلیون و ۲۰۰ هزار برنامه واقعیت افزوده در دسترس قرار گرفت که سهم بازیهای واقعیت افزوده در این میان حدود ۲۰۰ هزار برنامه بود.
روند تولید و استفاده از این برنامهها در سه سال گذشته تسریع شده و در جولای سال ۲۰۱۷ شاهد عرضه بیش از ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار برنامه واقعیت افزوده بودهایم که سهم بازیهای واقعیت افزوده در این میان بیش از ۶۰۰ هزار واحد بوده است.
منبع: https://way2pay.ir